Extra tip: Voor onderstaande tekst adviseren wij ook te schakelen tussen onze Nederlandstalige en Engelstalige beschrijvingen!

Het slimmer-winkelen.nl / winkelcollectief van, Voor en DOOR jou!
Hoe? Net als ons bedrijfsonderdeel ExportZpeed.com (USA) de Amerikaanse fabrikant en leverancier (Wholesales) ondersteund, geeft YouAre (EU/NL) de juiste support aan onze fans: de Nederlandse en Europeese consument, onze ambassadeur, (de gevestigde of startende) retailers ...etc.

Over ons
Zaterdag (.nl) is namens het YouAre marktplein de importeur van tal van Amerikaanse producten. Vooral op het gebied van skateboarden, longboarden en andere (skate)sports, maar ook voor 'All American Fashion', amerikaanse automerken (onderdelen), muziekinstrumenten, gadgets, etc. etc.

Wij hebben dan ook heel wat te bieden aan Europese klanten plus consumenten...

...en ú? — Zakendoen (...of die ene aankoop) houdt voor u niet op bij onze landsgrens. U wilt verder, producten verkopen en/of (enkel) inkopen die niet in Nederland verkrijgbaar zijn of die u efficiënter kunt produceren buiten Nederland. U wilt importeren. YouAre en haar partner initiatief ExportZpeed.com vanuit Amerika (U.S.A.) helpen u daarbij.

American Dream (team)
Ontvang een online imago als ambassadeur, extra's of spaar skate-miles! Samen verkopen wij Amerikaanse producten vanuit uw gloednieuwe en VET gesponsoorde webshop? Meldt u dan nu aan als ambassadeur of retailpartner van YouAre. jumpstart@youare.nl

Stel je eens voor: Jouw eigen shop (webwinkel) ...met alle denkbare ondersteuning direct vanaf de start. Beeldmateriaal: klaar! Microkredieten niet eens noodzakelijk. Dropshipment programma's, dus geen eigen voorraad, etc. etc. ...of simpelweg de veeleisende shopper / sporter — de consument — die graag tegen inkoopsprijzen zijn hobbie / sport een boost wil geven!

De samenwerking vanuit YouAre

Verdere intro 'YouAre entrepreneurs'. De YouAre Ambassadeurs en retailspecialisten ontvangen van ons ondersteuning op het gebied van ONLINE marketing, sales, automatisering, administratie en operationele aangelegenheden. Doelstelling is samen onze klanten van dienst te zijn.

Verdere kostprijs voor een blog, website tot aan die van een webshop is SLECHTS vanaf €5,- domeinnaamregistratie per/jaar plus €1,- per/maand Hosting van JOUW site, exclusief btw MAAR verder 'All in' (professioneel en beveiligd datacenter).

 

Zo zorgen wij dan ook voor de extra boost ('Sales Force') direct vanaf de start en verbeteren wij de resultaten van de advertentie vanuit jouw eigen YouAre bedrijfspagina en dik gesponsoorde site. Niets voor niets het initiatief 'van Voor en DOOR jou'.

 

Ons winkelcollectief
De grootste winst voor alle partijen zit in de samenwerking, genoemd Synergie!

Een situatie waarin het effect van een samenwerking groter is dan elk van de samenwerkende partijen afzonderlijk zou kunnen bereiken!

 

Vertrouwd
Belangrijker nog natuurlijk is dat wij ervoor waken dat de kwaliteit wordt behouden. De YouAre’s shopping & shipping combinatie kunt u dan ook zien als een keurmerk voor kwaliteit en service voor Amerikaanse producten in de Nederlandse en Europese consumenten-branche!

Het voordeel dat wij dan ook hebben ten opzichte van andere partijen, is het feit dat onze klanten met Nederlandse contactpersonen te maken hebben met een betrouwbare achtergrond en met een Nederlands rekening- en telefoonnummer plus KvK geregistreerd: www.Zaterdag.biz in Nederland, plus YouAre (NL) tot aan onze partner in Amerika als in Nederland (zaakvoerder NL, Patrick Bresser): ExportZpeed.com (USA/NL), woonachtig in Nederland, geen hoge telefoonkosten of onnodige overboekingskosten naar de USA dus. Lees meer hierover op: http://www.usps.nl/uw-shopping voordeel!

Extra tip: Mocht u toch onverzekerd importeren met USPS.COM en haar vele malen langere levertijden (soms dik een maand), of UPS/FedEx ZONDER stevige korting uit de USA naar NL! Houdt dan ook rekening met de extra inklaringskosten. Rembours kosten welke u als ontvanger anders betaalt via usps.COM en dus aan TNT/PostNL bij jou thuis aan de deur.
Via de usps.COM TNT/PostNL combi tot € 12,50 of zelfs € 17,00 voor een Express Mail Service/EMS zending, met prioriteit dus.
LET OP: Daar komen de douanekosten dan nog gewoon bij! Bronvermelding: http://www.invoercalculator.nl

 

Wat wij juist NIET doen
Wat wij dus niet doen is u en uw pakket voor de leeuwen gooien! Het versturen via het Amerikaanse usps.COM kan letterlijk en figuurlijk heel veel vragen oproepen. Lees gerust <één van de vele discussies online> hierover. En anders wel <het advies van ook anderen, wat juist wel te doen>:
Forum: http://community.ebay.nl/t5/Internationaal-kopen/Pakket-met-USPS/td-p/170
Advies: https://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=74&t=91552

Het winkel collectief, de gezamenlijke 'Economy of Scale': efficient, lagere variable kosten en heel veel gebruikersgemak o.a...
Ik hoor u al denken: Maar FedEx, UPS, etc. kost een fortuin! Dat is dus precies waar wij verandering in brengen. ...gezamenlijk vervoer, via stevige kortingsprogramma's (gem. 50%) en nog veel meer voordeel voor ú en alle deelnemers van het gezamenlijke winkelcollectief!

Laat dan ook voorral van u horen, uw wensen, gedachte en uw enthousiasme natuurlijk!

Met vriendelijke groet,

Patrick Bresser, Verbinder, netwerker, procesregisseur en aanjager (de Barbapapa-marketeer)

ExportZpeed (USA), YouAre (EU/NL) en zaakvoerder: Zaterdag[.nl], ‘founder’ van USPS.nl 'shopping & shipping services'; slimmer-winkelen.nl & vintageZ.nl bestellingen vanuit USA naar NL/EU; importZ.nl aanvullende dienstverlening; ZwiePR.nl mediabureau; etc.

Teisterbandstraat 34
5331 CR Kerkdriel

M 06 461 366 81, Patrick
T 0418 63 93 10

Media sponsor, handelsorganisatie, eenmanszaak en 'founder' van bijvoorbeeld: skater.nl o.a.
• Kvk nummer, Midden Nederland: 30241098 (...zie evenenens: kvk.nl)
• VAT/Btw-identificatienummer: NL 1366.93.635.B01
• Teisterbandstraat 34, 5331 CR Kerkdriel
• Patrick Bresser, Web crew & Managing Director — info@zaterdag.nl; info@skater.nlhttp://zaterdag.nl/