De schakel PLUS de activiteiten van YouAre!

Zaterdag (.NL), YouAre (EU/NL) & ExportZ (USA)...

Intro: 'Het faciliteren van inkoop- en marketinginspanningen tot aan het vervoer ervan voor consumenten en ten behoeve van ambassadeurs en onafhankelijke (startende en gevestigde) zelfstandige retailspecialisten'

De ambassadeurs en dealers van de YouAre landingspagina verkopen samen een breed assortiment Amerikaanse producten met bijpassende accessoires. Zo leveren wij ook de dienstverlening om de bezorging direct vanuit een Amerikaanse winkel of toeleverancier bij u thuis mogelijk te maken. Door het geven van ondersteuning en trainingen op het gebied van marketing, sales, automatisering, administratie en operationele aangelegenheden aan onze ambassadeurs zorgen wij ervoor dat onze klanten een uitstekende service kunnen verwachten. Het is dan ook het best vergelijkbaar met "het winkelcollectief" vanuit Amerika waarbij de YouAre’s 'shopping & shipping' combinatie de kwaliteit bewaakt samen met onze ambassadeurs en dealers.

Onze unieke 'shopping & shipping' combinatie is dan ook de schakel tussen haar klanten, ambassadeurs, dealers en de Amerikaanse winkelketens, fabrikanten en toeleveranciers. Vanuit de landingspagina YouAre en door middel van onze gezamenlijke inkoop (incl. de overslag vanuit Amerika vanuit ons verzamelcentrum en/of de tijdelijke opslag van producten in Nederland) en o.a. het vervoer van producten kunnen onze ambassadeurs en dealers u een goede prijs en kwaliteit verhouding plus extra voordelige acties bieden. Ook zorgen wij via onze landelijke en regionale sales- en marketingactiviteiten dat u op de hoogte blijft van nieuwe (veelal Amerikaanse) producten in ons assortiment en aanbiedingen van onze ambassadeurs en dealers. De bezoeker van YouAre, de consument kan verder ook zelf zijn of haar spullen aanbieden.

Wij zorgen ervoor dat er altijd een ambassadeur en/of dealer bij u in de buurt zit en dat u onze ambassadeurs en dealers herkent aan het beeldmerk en logo van de YouAre 'shopping & shipping' combinatie op het verpakkingsmateriaal en op de webwinkel.
'De YouAre’s shopping & shipping combinatie kunt u dan ook zien als een keurmerk voor kwaliteit en service voor Amerikaanse producten in de Nederlandse en Europese consumentenbranche!!!'

Bovendien: Mocht een Amerikaans product niet in onze voorraad zijn opgenomen dan kunnen wij, door onze kennis van de markt en korte aanvoerlijnen u alsnog snel van dienst zijn.

Voor alle producten welke we niet in Nederland op voorraad hebben geld immers: Wij VERKOPEN géén producten. Maar wij sturen ze wel: ALLES uit Amerika! Laagste kosten en top kwaliteit gegarandeerd.
Úw directe voordeel: tientallen Euro's op een klein pakket en honderden Euro's op een middelgroot pakket!